Culinaire Duizendpoot - Haal Het Restaurant Bij U In Huis!

Gepubliceerd nov. 09, 21
3 min read

Barbecue Met Kok? Bekijk Diverse Pakketten.

Uw Thuiskok Aan Huis - Restaurants En CateraarsDiner Thuis - Catering - Cateraar & Kok Thuis

het menu; uitserveren van gerechten of inzetten van borden (plate service) en inschenken van dranken (wijn e. d. Traiteur of kok aan huis?.); maken van mastiek voorafgaand aan de bedieningswerkzaamheden; afruimen en afvoeren van gebruikt serviesgoed, bestek e. d. Volgens afspraken verlopen recepties en andere speciale gelegenheden door het optreden als gastvrouw/-heer. zorgen voor het serveren van drankjes, hapjes e.



High-teaBuffet Aan Huis

d.; meewerken bij de uitvoerende werkzaamheden. Goed beheerde en tijdig beschikbare voorraden in de directie-/gastenruimten. beheren van voorraden, serviesgoed en dranken (w. o. wijn); signaleren van noodzakelijke aanvullingen en bijbestellen bij het magazijn - Kok aan Huis Catering. Betrouwbare en volledige registratie en verantwoording van verbruiken. registreren van hoeveelheden geserveerde dranken en maaltijden; vastleggen van bestellingen; verantwoorden van verbruiken aan de directe chef.

Catering - Ontdek De Beste Cateraars

Overige informatie en bezwarende omstandigheden Tillen van bladen, (stapels) borden, gevulde schotels/schalen e. d. Tillen/verplaatsen van dozen met halfproducten. Duwen van koffiewagen. Lopend en staand en soms in gedwongen houding werken. Soms hinder van hitte (warmte-uitstraling), dampen van frituurinstallatie en van geluid van in werking zijnde apparatuur (Cateraar & thuiskok). Kans op letsel door het verbranden aan hete schotels of hete delen, door het hanteren van messen en uitglijden over (natte/vette) vloeren.

Gediplomeerd Kok Aan Huis & CateringPetite Cuisine: Ambachtelijke Catering

Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Functie-indeling - Indelingshulpmiddel (IHM) Kenmerken van het bedrijf De referentiefunctie “Cateringmedewerker C” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars. De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:- Gastvrouw/-heer Richtlijnen voor het indelen =Als de bedrijfsfunctie ten opzichte van de referentiefunctie ongeveer gelijk is, behoort deze bedrijfsfunctie ingedeeld te worden in groep 3.-Als de bedrijfsfunctie minder verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld verrichten van alle werkzaamheden met uitzondering van de bijzondere werkzaamheden voor directie en/of gasten en optreden als gastvrouw/-heer, conform de referentiefunctie cateringmedewerker B, dan indeling in groep 2.+Als de bedrijfsfunctie meer verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld, de organisatie en planning van recepties en het leidinggeven aan een groep medewerkers*, dan indeling in groep 4.* Hiervoor is geen referentiefunctie beschikbaar.

Gastenboek

vanuit de counter (Video - NJ-Cook4You Catering). inrichten van de counter met voorverpakt beleg, brood, dranken, snacks en andere maaltijdcomponenten volgens vastgesteld menu; bereiden (eventueel op verzoek) van eenvoudige lunchgerechten, bakken van half-producten, zoals kroketten, inscheppen van soep e. d. en plaatsen in de counter of overhandigen aan bezoekers; bijvullen van de counter en zorgen dat deze in presentabele staat blijft; afrekenen met bezoekers m.

Catering , Chef Kok Aan Huis - Op LocatieCatering In Nederland Nodig? Alles Snel Geregeld!

verrichten van eenvoudige administratieve werkzaamheden, zoals het vastleggen van verbruiken en verkopen op lijsten, maken van tellingen e. d. Overige werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld: serveren (in voorkomende gevallen) van koude lunches in gastenhoek van bedrijfs-restaurant; daartoe maken van de nodige mastiek en assisteren bij recepties, evenementen e. Catering Den Haag. d. (serveren drankjes, rondgaan met hapjes, afruimen, afwassen e.

Kok Aan Huis - Catering

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
+31615056880
Party catering

Attent zijn op juiste instelling van apparatuur en het correct aanslaan op de kassa. Naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden. Functie-indeling - Indelingshulpmiddel (IHM) Kenmerken van het bedrijf De referentiefunctie “Cateringmedewerker B” komt overwegend voor in vestigingen van bedrijfscateraars. De functie kan in de praktijk ook voorkomen onder de volgende bedrijfsnaam:- Medewerker kantine- Countermedewerker B Richtlijnen voor het indelen =Als de bedrijfsfunctie ten opzichte van de referentiefunctie ongeveer gelijk is, behoort deze bedrijfsfunctie ingedeeld te worden in groep 2.-Als de bedrijfsfunctie minder verantwoordelijkheden heeft, zoals bijvoorbeeld verrichten van alle werkzaamheden m.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van een team van 16 personen (keuken & catering medewerkers) - Video - NJ-Cook4You Catering. Naast een goede uitstraling, communicatieve- en people management vaardigheden, toon je een echte passie voor food en service en bruis je van enthousiasme . Als Catering Manager zal je verantwoordelijk zijn voor: Het coachen / aansturen van het catering & keuken team.; Controleren & handhaven van procedures en normen (Freelance).

Navigation

Home

Latest Posts

Koffie Abonnement Particulier

Published Jul 21, 22
6 min read

Koffie Abonnement Particulier

Published Jun 23, 22
7 min read

De Beste Koffiebonen Van 2022

Published Jun 10, 22
7 min read